хайде колеги дайте малко жокери ... какви бяха тея Rose joints Унибау тампони и от къде да ги намеря ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
GTV/SPIDER тампони, носачи, окачване..
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Мисля, че бяха такива като за Мерцедес С класа, но не съм 100% сигурен.
Иначе ето ТУК може да намериш почти всичко по окачването, като мисля, че доставка до България няма да е проблем. Има ги и въпрсните тампони, комплекта струва 68 паунда.
Отделно от окачване има и много други "консумативи" за нашите коли.
Но има нещо, което аз не мога да намеря, а трябва да сменям. Става въпрс за опората (тампона) на предните амортесьори, тези които вървят в комплект с лагер.
Някой да има идея откъде могат да се намерят?Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Чак много не са по-евтини. На практика с доставката, която май беше 21 паунда до 30кг., частите излизат малко по-евтино или горе-долу колкото и тук повечето. Но наистина има и такива, които излизат доста по-евтино.
Аз догодина сигурно ще го пробвам този сайт, а ако някой го направи преди това, нека сподели впечатления.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Зравеите аз имах същия проблем с задните долни нисачи,та значи външните втулки сатват от мерцедес 190 на задния му носач(така наречените бурета),има ги в евтин вариант около 20 лева и издържат около 5 месеца и вчера сложих оригинални от балкан стар 70 лева са но са бетон ,направо заспаха.Колкото до вътрешните стават от опел мисля 4е вектра но не съм много сигурен 4е е от този модел опел,но се престъргват малко.АЗ в момента съм с такива но не са оригинални и са тръгнали леко.
Колкото до вариатора във ауто италиа се продава ремонтен комплект струва около 20 лева съдържа пружина и пластмасова талерка ,аз го смених стана като нов но сам го правих малко е пипкава работа но си струва доста по пъргава става колата.Last edited by rado_alfagtv; d.m.y г., 12:21.
Comment
-
а за биалетките стават от хюндаи но не се сещам кои модел бе6еLast edited by rado_alfagtv; d.m.y г., 12:25.
Comment
-
заслужава ли си това http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...139&f1=details помогнете че немога да си намеря друга освен тази а тази е готина някваАлфа Ромео 155 1.6 16V TS
Алфа Ромео 156 sportwagon 1.8 16 v TS
Comment
-
Първоначално публикувано от rackitt Покажи съобщениезаслужава ли си това http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...139&f1=details помогнете че немога да си намеря друга освен тази а тази е готина някваКво питаш? Купувай,ще станеш газар!!! А сега сериозно,който иска да купи някаква кола не пита в форум,а търси сервиз за преглед!!!!!!!! Ти просто няма какво да правиш и задаваш въпроси! Ако все пак решиш да купуваш може да разчиташ на мен!!!!! Тези коли ги познавам! Успех.
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от rackitta i neiskam da staqvam guzar brale a iskam silno useshtane shte mi predlojish li neshto drugoosven 4erveno alfa romeo
п.п.НЕ забравяй за кирилицата и това е друга тема стига спам тука.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Ето това са външните втулки на задния носач
http://www.spectromatic.net/object.php?id=3816
Да улесня търсещите
Comment
-
Първоначално публикувано от rado_alfagtv Покажи съобщениеа за вътрешните на задния долен носач да има некои идея
Аз ползвах "ТАМПОН ПРЕДЕН НОСАЧ - HONDA CIVIC от 1991 до 2001 -- Каталожен № - 33521
- Код - 33521
- Марка - MAPCO
- Каталожен № - LHC4152
- Код - LHC4152
- Марка - LONGHO-LH
Като на стругар правих преходна втулка. Не открих други които да са по размер по-близо освен от Витара , който е малко по-голям и с рязане може и да стане ама гумата ще се нацепи гадно ...
Надявам се да съм помогнал
Comment
-
Да се похваля рециклираха ми тампоните на задното окачване срещу 240лв без труда. Вътрешните тампони не ги знам какви са, но майстора май каза голф2 със някаква втулка дето е правена на стругар, външните унибал от мерцедес. Доволен съм, но се оказа че и амортисьорите са за смяна, така че може ако някой е сменял да сподели, марки цени.....
Мерси предварителноEX:Alfa 145 1.3ie Boxer 90 hp 95' ,Alfa 145 1.3 8v Boxer 90 hp 96' - red,Alfa GTV 2.0 16V 150 hp 96'
,Alfa 145 1.3 8v boxer - black, Alfa 33 1.7ie Sport Wagon 110 hp 92' -
Comment
Comment